Wandelen in de Ardennen, dat is een genot voor jong en oud!!! Diverse wandelingen kunnen i de prachtige Ardennen worden gedaan van kleine rondwandelingen tot Grande Randonnée - GR (Grote Routepaden) die enkele dagen duren. Maar naast het wandelen wil je ook ergens verblijven in het wandel paradijs. Wij hebben op deze en op onze andere websites diverse wandelverblijven en wandelarrangementen staan om uw wandelweekend of wandelvakantie in de Belgische Ardennen tot een waar wandelfeest te maken.

De (na) zomer en herfst is perfect om in de Ardennen te wandelen en verblijven in een echte wandel B&B of wandelhotel, zie voor de juiste mogelijkheden onderstaande verblijven (met of zonder wandelarrangement te boeken). In de nazomer nog warmte en eind september begin oktober de prachtige kleuren die de Ardennen weer een ander aangezicht geven.

*Bergwandelbestemming van 2014 maar in 2015 niet minder wandelvriendelijk!!!


Klik de foto's hieronder en titels hierboven aan voor een gezellig (Nederlandstalig) wandelhotel of wandel B&B voor de juiste keuze van uw wandelvakantie, wandelweekend of (mid) week wandel plezier.

Wandelen van B&B/hotel naar B&B/hotel Ardennen. Met bagage vervoer. Wandelarrangement wandel B&B La Roche en Ardenne. Wandelhotel wandelarrangement Manhay Wandelen bij rivier de Ourthe wandel B&B La Roche en Ardenne

Wandelen van B&B/hotel   Wandelarrangement      Wandelhotel (wellness)  Wandelen bij de Ourthe.
      naar B&B/hotel.              wandel B&B              wandelarrangement      wandel B&B La Roche
   Incl. bagage vervoer.    La Roche en Ardenne              Manhay

 Wandelen rond Grandmenil wandel B&B  Wandelen nabij Durbuy. Wandel B&B in de Condroz Somme-Leuze. Wandelen in de Naamse Ardennen, Malvoisin, Gedinne, zuiden Ardennen. 

      Wandelen rond        Wandelen nabij Durbuy.   Wandelen in de Naamse 
Grandmenil. Incl. sauna   Midden in de Condroz.             Ardennen.

            Grande Randonnée - GR (Grote Routepaden) Ardennen Transardennaise 153km Bouillon - La Roche en Ardenne Escapardenne – Eisleck Trail La Roche en Ardenne - Duitsland   

Check HIER welk wandelhotel of wandel B&B aan de Grande Randonnée - GR (Grote Routepaden), 
Transardennaise (Trans Ardense route) of de Escapardenne – Eisleck Trail liggen.

B&B, hotels, appartementen, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, reizen, cruises, overnachting-boeken.eu